Dupa ce contul dvs. SkyPrivate este verificat, va trebui să vă faceți profilul vizibil pe site-ul nostru (http://profiles.skyprivate.com/), astfel încât membrii să îl poată vedea și după aceea, să vă adauge în lista de contacte Skype, pentru a avea un show. Pentru ca profilul dvs. să fie vizibil pe pagina de profile publice, va trebui să urmați toți pașii descriși mai jos:

    1. Setați informațiile personale publice

     Aici, va trebui să oferiti câteva detalii despre dvs.:

- numele "de scena"
- culoarea părului, dimensiunea sânilor etc.
- categoria în care doriți ca profilul dvs. să fie listat
- o descriere de minimum 50 de cuvinte
- adaugare de minim 5 tag-uri (cum ar fi #blonde #milf #latina etc.)

    Pentru a face acest lucru, conectați-vă la contul dvs. SkyPrivate și accesați Setări -> Profil public -> Informații personale, ca în imaginea de mai jos.

   2. Setați un avatar 

     Un avatar este imaginea principală din profilul dvs., care apare într-un cerc. Pentru a seta un avatar, conectați-vă la contul dvs. SkyPrivate și accesați Setări -> Profil public -> Schimbare avatar și faceți clic pe "Modificare", ca în imaginea de mai jos.

    3. Încărcați fotografii reale

     Va trebui să încărcați imagini reale cu dvs. (cu cat mai multe imagini - cu atât mai bine pentru dvs.), până la maxim 200. Recomandam incarcarea de poze Full HD (rezolutie 1920x1080). Pentru acest lucru, conectați-vă la contul dvs. SkyPrivate și accesați Setări -> Profil public -> Galerie foto, ca în imaginea de mai jos.

    4. Fiți logat în plugin-ul SkyPrivate

     Asigurați-vă că sunteți întotdeauna logat în plugin. Atâta timp cât sunteți conectat (ă) la plugin, veți apărea pe site-ul nostru (https://profiles.skyprivate.com/), iar membrii pot vedea profilul dvs. și vă pot adăuga pe Skype pentru a avea un show.
     Pentru a afla cum puteți descărca și instala plugin-ul, vizitați acest articol: https://intercom.help/skyprivate/romanian/modele-pentru-inceput/skyprivate-plugin-ce-trebuie-sa-stiti

    5. Sa aveti statusul "Active" in Skype 

     Va trebui să vă conectați la contul Skype și de asemenea, să vă asigurați că statusul dvs. este setat pe "Active". Dacă statusul este setat pe orice altceva (Away, Do not disturb, Invisible, Offline), veți apărea ca "Offline" pe pagina de profile. Aruncați o privire la imaginea de mai jos:

    Doar urmand acesti 5 pasi, profilul dvs va aparea pe site: https://profiles.skyprivate.com/ 

Did this answer your question?