Consideram că cele mai bune și cele mai loiale modele ar trebui să fie pe prima pagină a profilelor (http://profiles.skyprivate.com/). În același timp, dorim să încurajăm fiecare model nou să foloseasca serviciile noastre, astfel că am definit un sistem de clasificare (ranking) echilibrat, care ține cont de câteva valori legate de completarea profilului, activitatea și performanța modelului.

     Vă rugăm să aruncați o privire la tabelul de valori.

    Explicații detaliate

     Pozele de profil

    1. A avea o imagine de avatar este o cerință tehnică. Prin urmare, profilul modelului nu va fi vizibil pe site decât după ce va avea această setare;

    2. Vă recomandăm să aveți minimum 9 fotografii incarcate. Daca aveti mai puțin de 9 fotografii, veti primi un scor negativ, deci un loc mai slab în clasament;

    3. Puteți încărca până la 200 de poze;

    4. Asigurați-vă că încărcați numai poze reale cu dvs. care va reflectă personalitatea, profilul, activitatea și ceea ce puteți oferi membrilor noștri. Rețineți că folosirea de poze false va duce la închiderea permanenta a contului;

    5. Vă recomandăm să încărcați cel puțin 2-3 fotografii in care sa va fie vizibila fata.  Acest lucru va poate crește traficul deoarece membrii apreciază fotografiile în care fața modelelor este vizibilă.

    6. Rezoluție minimă a fotografiilor (HD): 1280x720

    7.  Nu acceptăm poze care pot defăima religii, convingeri sau care pot fi asociate sau sugerează comportamente ilegale, cum ar fi pedofilia, adolescența, bestialitatea sau zoofilia, sau care se referă la eliminarea sau consumul de excremente corporale.

    8. Fotografiile care au marcaje cu alte site-uri/platforme nu sunt permise și vor fi sterse din profil, deoarece publicarea acestora pe SkyPrivate se afla in contradicție cu Termenii și condițiile noastre. Același lucru este valabil și pentru fotografiile irelevante care nu se potrivesc cu un profil corespunzator (de ex. imagini cu alimente, animale, desene animate etc.)

    Descrierea de profil: Descrierea este esențială pentru ca membrii să vă cunoască mai bine și să înțeleagă ce puteți oferi.

   1. Puteți introduce text cat și imagini, pentru ca profilul să fie mai atractiv pentru membri. Pentru detalii despre cum se pot adăuga poze în descrierea publică de profil ,vă rugăm să vizitați acest articol-> Click aici

   2. Rețineți că prezentarea unei descrieri de profil care conține cel puțin 50 de cuvinte reprezintă o cerință tehnică pentru ca profilul modelului să fie vizibil pe site.

   3. Ca o recomandare, va sugerăm să aveti o descriere de minimum 200 de cuvinte;

    4. Acordați atenție politicii privind drepturile de autor. Descrierea poate fi ștearsa si contul SkyPrivate poate fi suspendat dacă drepturile de autor sunt incalcate.

    Folosirea sistemului de booking (rezervari): pentru o mai mare transparență a programului și disponibilității dvs., vă sugerăm să utilizați aceasta functie. Chiar daca nu sunteți online, membrii vor aprecia daca vor ști când veți reveni. Având un program clar pentru fiecare zi a săptămânii, veți obține mai multe puncte pentru clasamentul general.

    Video-uri incarcate din Twitter: la fel ca la imaginile de profil, vă încurajăm să încărcați cât mai multe videoclipuri. 90% dintre membri se uită la aceste videoclipuri, care pot avea un impact foarte mare atunci când aleg modelul cu care vor să vorbească. Dacă sunteți în căutarea unei poziții mai bune în clasament, conectați-vă contul de Twitter și încărcați cel puțin 5 videoclipuri.

    Previzualizare video: este una dintre cele cele mai importante valori, deci vă recomandăm să luați în considerare acest lucru. Dacă nu aveți o previzualizare video, vizitati acest articol și creați una chiar acum-> Click aici. Schimbarea previzualizării video în decurs de 24 de ore va vă aduce câteva puncte suplimentare.

    Pretul pe minut setat: în funcție de prețul setat, obțineți câteva puncte în plus. Având un preț mai mare, vi se vor oferi mai multe puncte pentru un scor mai bun.

    Numărul de apeluri și valoarea totala a castigurilor: reflectă activitatea modelelor pe SkyPrivate, acesta fiind motivul pentru care modelele loiale care utilizeaza zilnic serviciul nostru, vor avea întotdeauna o poziție mai bună pe pagina de profile.

    Recenzii și rapoarte: reflecta cât de mulțumiți sunt membri de show-urile pe care le-ați oferit. Se poate deduce cu usurinta ca rolul modelelor este de a se asigura ca ofera membrului ceea ce isi doreste acesta. Facand acest lucru, veți obține puncte importante.

    Timpul mediu de răspuns: reflectă cât de repede puteți oferi un raspuns (în Skype) membrilor care va contacteaza. Deci, cu siguranta va recomandam sa fiti cat mai receptivi. Acest lucru vă ajută foarte mult să aveti o pozitie mai buna in clasament. Verificați raporturile din contul SkyPrivate pentru mai multe detalii despre propriile statistici.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Important: Întrucât faceti parte din comunitatea SkyPrivate, scorul personal (calculat automat de sistemul nostru) va fi comparat cu scorul celorlalte modele și, prin urmare, acesta este modul prin care definim clasamentul pe pagina de profile. Rețineți că clasamentul se poate schimba oricând.

     Sugestie: Fiți activi și responsabili pentru acțiunile facute si incercati sa faceți o treabă excelentă de fiecare dată când sunteti online pentru a oferi membrilor servicii de calitate.

Did this answer your question?