Am lansat  programul "Mai mult trafic" pentru toate modelele SkyPrivate. Datorită faptului că multe dintre modele sunt deja înscrise și pentru că vrem să fim cat mai transparenti posibil, am creat aceasta listă de răspunsuri pentru câteva dintre cele mai frecvente întrebări. Dacă aveți si alte întrebări, nu ezitați să ne contactați.

    Întrebări frecvente despre program

     Este programul activ?

     Programul este activ în prezent. Îmbunătățim în continuare programul in urma feedback-ului mare pe care l-am primit.

     Cum funcționează programul?

     Orice model care se alătură acestui program va avea profilul SkyPrivate afisat pe www.pvt.sexy pe langa afisarea obișnuită de pe https://profiles.skyprivate.com/. Acest site web este deținut de SkyPrivate. Afiliații noștri vor aduce trafic de calitate spre www.pvt.sexy, ceea ce înseamnă că mai mulți membri care nu v-ar fi găsit profilul. vor fi redirectionati in a avea apeluri cu dvs.
    Pentru toate apelurile efectuate cu membrii adusi de pe www.pvt.sexy veți primi o rată de plată de 60%, 20% reprezentand comisionul pentru afiliati pentru promovarea profilului, iar 20% reprezentand taxa de serviciu SkyPrivate.

     Ce trebuie să fac pentru a intra în program?

     Trebuie să aveti un cont SkyPrivate de Model verificat.
     Apoi, va trebui accesata sectiunea Promote -> More Traffic-Beta (https://accounts.skyprivate.com/promote/traffic/) și să setati butonul pe "ON". Atat de simplu!

     De ce să mă înscriu în program?

     După cum spune deja numele programului, veți primi mai mult trafic pentru profilul dvs. care în timp vă va ajuta in a castiga mai mulți bani. Veți avea mai multe apeluri cu membri care nu v-ar fi găsit profilul.

     Care este rata de plată pentru program?

     Rata de plată va fi de 60% pentru toate apelurile private in Skype cu membrii proveniți din www.pvt.sexy. Rata de plată pentru membrii obișnuiți va rămâne cea standard.

     Rata mea de plată va scădea la 60%?

     Rata de plată SkyPrivate, care începe de la 75%, va rămâne aceeași. Dacă alegeți să aplicați pentru acest program, veți primi o rată de plată separată de 60% numai pentru membrii care provin din www.pvt.sexy

     Cum voi ști că un membru a venit din acest program?

     După ce veti avea un apel pe Skype cu un membru adus de afiliații noștri, se va vedea  in istoricul plăților (History-->Payments) o tranzactie efectuată spre sistemul de afiliati.

     Cine sunt afiliații care vor conduce traficul către www.pvt.sexy?

     Afiliații noștri sunt un număr mare de persoane de afaceri cu diverse site-uri web și pagini de social media orientate spre industria adult. Afiliații primesc multe vizite de la potențiali membri interesați de show-uri private. Afiliații noștri vor direcționa toți membrii care viziteaza site-urile lor spre www.pvt.sexy iar apoi membrii va pot vedea profilul SkyPrivate.

     Pot să ma înscriu sau să renunț la program de cate ori vreau?

     Puteți să vă înscrieți și să renunțați la fiecare 5 zile lucrătoare. 

Did this answer your question?