Mai multe informații despre metodele de retragere:

     1. Paxum

     Paxum este o metodă de plată potrivită pentru modelele din toate țările, in afara de SUA. Este o opțiune binecunoscută care vă permite să primiți bani într-un portofel electronic și după aceea sa ii transferati pe un card Paxum sau pe orice alt card de credit.
     SkyPrivate rezervă o taxă de $2 pentru fiecare transfer Paxum. Suma minima de retragere este de $40.

     Pentru a fi plătit prin Paxum, veți avea nevoie de un cont Paxum verificat, iar apoi acesta sa fie adăugat ca metodă de plată prin efectuarea unei solicitări de retragere in contul SkyPrivate (accesând Payments -> Withdraw).

     Imediat ce procesăm plățile, vă vom anunța prin e-mail și banii vor sosi instantaneu în portofelul dvs. Paxum.

     Puteți crea un cont Paxum aici: https://www.paxum.com

     Detalii despre taxele Paxum: https://www.paxum.com/fees/personal-account/

    2. ePayments - plati doar in EURO

    Colaborăm cu ePayments de o perioadă lungă de timp și această opțiune de plată este o metodă de retragere potrivită dacă sunteți un Model / Studio non-american. La fel ca Paxum, vă permite să primiți banii într-un portofel electronic și după aceea sa ii transferati pe cardul ePayments sau pe orice alt card de credit / cont bancar.

     Transferurile catre portofelurile ePayments sunt gratuite si se fac doar in euro.               Suma minima de retragere este de $40.

     Pentru a fi plătit prin ePayments, veți avea nevoie de un cont ePayments verificat, iar apoi acesta sa fie adăugat ca metodă de plată prin efectuarea unei solicitări de retragere in contul SkyPrivate (accesând Payments -> Withdraw).

     De îndată ce procesăm plățile prin ePayments, vă vom anunta prin e-mail și banii vor sosi instantaneu în portofelul dvs. electronic.

     Puteți crea un cont ePayments aici: https://www.epayments.com/

     Detalii despre taxele pentru ePayments: https://www.epayments.com/ewallet_tariffs.html

     3. ePayservice - plati doar in EURO

     Aceasta este cea mai nouă metoda de plată și este una potrivită dacă sunteți un model / studio non-american. Ca și ePayments, vă permite să primiți banii într-un portofel electronic și după aceea sa ii transferati pe cardul ePayservice sau pe orice alt card de credit / cont bancar.

  Transferurile catre portofelurile ePayments sunt gratuite si se fac doar in euro.               Suma minima de retragere este de $40.

      Pentru a fi plătit prin ePayservice, veți avea nevoie de un cont ePayservice verificat, iar apoi acesta sa fie adăugat ca metodă de plată prin efectuarea unei solicitări de retragere in contul SkyPrivate (accesând Payments -> Withdraw).

     De îndată ce procesăm plățile prin ePayservice, vă vom anunta prin e-mail și banii vor sosi instantaneu în portofelul dvs. electronic.

     Puteți crea un cont ePayService aici: https://online.epayservices.com/register

     Detalii despre taxele ePayService: https://epayservices.com/en/fees.html


    4. Bitcoin

    Suma minima de retragere pentru o plată Bitcoin este de $50, iar taxa de rețea este platita de SkyPrivate (deci este gratis).

    De îndată ce procesăm plățile prin Bitcoin, vă vom anunta prin e-mail și banii vor sosi instantaneu în adresa dvs. Bitcoin.

    Important: Rata de conversie Bitcoin este rata zilnică Bitcoin - USD ($). Nu putem si trasi la raspundere pentru fluctuațiile Bitcoin între momentul cererii de plată și ziua în care vom procesa plata.

    Am creat un articol separat pentru a afla cât de ușor este să retrageți banii în Bitcoin pentru a-i trimite apoi în contul bancar: https://intercom.help/skyprivate/models-payouts/how-you-can-withdraw-your-funds-in-bitcoin-and-why-you-should-do-it

   
    5. Transfer bancar european (SEPA) - plati doar in EURO

   
Pentru modelele și studiourile care sunt rezidenti ai țărilor care aparțin Zonei Unice de Plăți în Euro ( Single Euro Payments Area - SEPA), putem trimite banii direct in contul dvs. bancar, în moneda Euro. Prin urmare, trebuie să dețineți un cont Euro deschis la o bancă din  Uniunea Europeana.

    Suma minima de retragere este de $100 si taxa de transfer de $0.

    Imediat ce transferul SEPA este facut din partea noastra, vă vom anunța prin e-mail.      De obicei, dureaza 2-3 zile lucrătoare pentru transferurile SEPA pentru a ajunge in contul dvs.

    Din moment ce colaboram cu institutii bancare, perioada dintre data solicitării transferului și data efectuarii plății este de 14 zile.

    Notă: un transfer european (SEPA) este o plată cu următoarele caracteristici:

    - Plata în care contul beneficiarului se află în unul din cele 28 de state membre ale UE (Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, , Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Regatul Unit) sau în Norvegia, Islanda, Elveția sau Liechtenstein.

    - Suma de transfer trebuie denominata în Euro.(Https://www.ecb.europa.eu/paym/retpaym/paymint/sepa/html/index.en.html)

   
   6. Transfer bancar ACH - plata doar in DOLARI

    Dacă sunteți rezident în SUA, exista opțiunea de a primi bani direct în contul dvs. bancar.

    Suma minima de retragere este de $200, iar suma maximă este de $3000. Taxa per transfer este de $5.

     Imediat ce transferul ACH este facut din partea noastra, vă vom anunța prin e-mail.      De obicei, dureaza 2-3 zile lucrătoare pentru transferurile ACH pentru a ajunge in contul dvs.

    Pentru a utiliza ACH ca metodă de plată, trebuie să faceți o solicitare de retragere din contul SkyPrivate, accesând Payments-->Withdraw

    Din moment ce colaboram cu institutii bancare, perioada dintre data solicitării transferului și data efectuarii plății este de 14 zile.


    7. Transferul bancar internațional  (SWIFT)

    În cazul în care alte opțiuni de plată nu se potrivesc nevoilor dvs., puteți încerca transferurile bancare internaționale (SWIFT). Putem trimite bani în majoritatea țărilor lumii.

    Suma minima pentru un transfer de acest tip este de $2000. Taxa per transfer este de $50.
    Dacă nu aveți un cont bancar in Dolar sau Euro, banii ar trebui să ajungă în moneda locală. Adresați-va băncii pentru a afla dacă permite transferuri din Dolar / Euro în moneda locala.

    Imediat ce transferul SWIFT este facut din partea noastra, vă vom anunța prin e-mail. 

     De obicei, dureaza 2-3 zile lucrătoare pentru transferurile SWIFT pentru a ajunge in contul dvs.

    Notă: dacă țara in care locuiti face parte din Uniunea Europeană, dar nu aveți un cont in Euro, atunci va trebui să optați pentru acest tip de transfer SWIFT si nu pentru transferul SEPA.

    Did this answer your question?