De la lansarea versiunii 1.3.1 a pluginului, modelele pot oferi show-uri de pe telefoanele mobile. Aici veți afla cum se poate face acest lucru.

     1. Vor trebui deschise plugin-ul și Skype-ul pe computer, ca de obicei, ca să fiți conectat la ambele.

     2. Deschideți telefonul mobil și logati-vă in același cont Skype pe care v-ați conectat pe computer.

     3. Când un membru SkyPrivate apelează, răspundeți apelului de pe telefon.

    4. Odată ce apelul a fost răspuns de pe telefon, plugin-ul deschis pe calculator va taxa membrul pe minut, ca de obicei.

    Important!

     Deoarece nu există niciun plugin / software care se poate instala pe telefonul mobil, nu veți vedea fereastra obișnuită a pluginu-ului care recunoaște apelantul ori de câte ori acesta vă apelează pe Skype.

     Cum recunoasteti membrii SkyPrivate atunci?

     a) Apelul va fi respins instantaneu -> modelele au o setare la dispoziția acestora care le permite să refuze automat apelurile de la persoane non-SkyPrivate. Pentru a respinge apelurile de la persoane care nu sunt membri SkyPrivate, trebuie să vă logati in contul SkyPrivate și în: 

    "Settings-> Public profile -> Plugin Settings", selectați "Yes" la "Reject calls from users not on SkyPrivate".

     Această setare le va permite în continuare să vă adauge pe Skype și să vă trimita mesaje, dar acestia nu vă vor putea apela (vor avea apelurile inchise automat de catre plugin).

     b) Plugin-ul va trimite un mesaj specific -> Dacă se activeaza setarea "Reject calls from users not on SkyPrivate" menționata mai sus, veți primi, de asemenea, un mesaj automat în chat-ul Skype al telefonului. Odată ce se răspunde la apel de pe telefon, pentru a vedea chat-ul dati click pe butonul "+" și apoi pe "Chat", ca în imaginea de mai jos:

     c) Plugin-ul va anunța dacă apelul este taxat -> Odată ce ați răspuns la apel de pe telefonul mobil, plugin-ul va trimite un mesaj care să confirme că apelul este taxat, dacă persoana care v-a sunat este membru SkyPrivate, ca în imaginea de mai jos:

Did this answer your question?