Incarcarea unei previzualizari video este un pas foarte important pe care va trebui să-l urmati, deoarece vă va ajuta să vă măriți punctele de clasare (ranking). Pentru mai multe informații despre sistemul de clasare, vă rugăm să vizitați acest articol -> click

    1. După conectarea la plugin, va aparea o notificare despre adăugarea unei prezentari video.

        De asemenea, prezentarea se poate incarca si dand click dreapta pe iconita pluginului si accesand "Record a preview".

    2. Odată ce doriți să înregistrați o prezentare video, se va deschide o fereastră care va permite să va vedeți camera web. După ce dati click pe Start Recording, plugin-ul va începe să înregistreze video-ul.

     Veți avea 6 secunde la dispoziție pentru a filma clip-ul.

    După 6 secunde, se va putea vizualiza înregistrarea. Dacă doriți să filmati alta, puteți să dati clic "New" sau, dacă vă place înregistrarea, o puteți posta, dand click pe "Post Video".

    3. După ce se da click pe "Post Video", va apărea o notificare prin care vă informează că procesul de încărcare a videoclipului a început.

    Odată terminată incarcarea, veți fi notificat încă o dată. După cum se menționează în notificare, este posibil să dureze câteva minute pentru ca videoclipul sa apara pe pagina pe profil.

    4. Pentru a sterge prezentarea video, trebuie sa va logati in contul SkyPrivate, sa accesati "Settings -> Public profile -> Video gallery" și sa asezati cursorul mouse-ului peste video. Un "X" va apărea sub videoclip - dati click pe el.

    5. Pentru a adauga altă prezentare video, vor trebui urmați din nou pașii explicați mai sus.

Did this answer your question?