IMPORTANT: Modelele trebuie sa fie logate în plugin pentru a vedea dacă persoana cu care vorbesc este un scammer sau nu.

     Securitatea și confidențialitatea dvs. sunt foarte importante pentru noi, si prin urmare, trebuie să amintim să nu aveți încredere si nu trimiteți informații nimănui care pretinde ca este din echipa SkyPrivate.

     Singurele noastre conturi oficiale de Skype sunt cele cu ID-urile Skype:

supportskyprivate pentru suport in limba engleza

live:skyprivate.espanol pentru suport in limba spaniola

live:skyprivate.rusia pentru suport in limba rusa

     Se poate afla Skype ID-ul unei persoane, dand click dreapta pe numele său in Skype și apoi click stanga pe "View profile". ID-ul Skype va fi afișat la "Skype Name" ca în imaginea de mai jos. De asemenea, vă rugăm să rețineți că de fiecare dată când vorbiți pe Skype cu unul din Adminii SkyPrivate, plugin-ul va afișa mesajul "SkyPrivate Admin".

    Dacă sunteți contactat de o persoană care nu face parte din echipa SkyPrivate, vă rugăm să o raportați folosind unul din canalele noastre oficiale de comunicare gasite aici: https://www.skyprivate.com/support

    Ori de câte ori o persoană care a fost semnalata  ca "scammer" în sistemul nostru, vă contactează, plugin-ul va afișa mesajul de mai jos:

Did this answer your question?