Acum puteți cumpăra videoclipuri direct din contul SkyPrivate, videoclipuri ce vor fi afișate pe profilele modelelor și care vor fi disponibile pentru cumpărare.
     Aici vom arăta pașii care trebuie urmați:

     1. Accesati profilul modelului și dati clic pe tab-ul "Store". Sectiunea "Store" va fi vizibila numai dacă modelul a încărcat videoclipuri disponibile pentru cumpărare.

   Acolo veți vedea videoclipurile / filmuletele disponibile pentru cumpărare. Dati click pe cel pe care doriți să îl achiziționați.

     2. Va apărea o nouă fereastră, în care veți vedea câteva detalii despre produsul încărcat de model: o previzualizare video (dacă modelul a setat acest lucru), titlul și descrierea, durata, rezoluția și mărimea și, în final, prețul .

     3. Pentru a cumpăra videoclipul, dati click pe butonul "Buy video" (va trebui mai întâi să fiti logat in contul SkyPrivate de Membru).

    4. Din momentul în care dati click pe "Buy video" și confirmați plata dand pur și simplu click pe butonul "Yes", veți fi taxat cu suma corespunzatoare de bani, direct din contul SkyPrivate și vi se va permite să descărcați conținutul pe calculator/laptop.

    5. Ori de câte ori cumpărați un videoclip prin intermediul funcției "Store", veți vedea produsul în contul SkyPrivate la "Store-->Orders". Din această secțiune, puteți să si descărcați videoclipul pe care l-ați cumpărat, pe computer, dand click pe titlul acestuia.

    Se pot vedea achizitionarile si in "History-->Payments"

     Nota:
     În calitate de Membru, veți putea descărca videoclipurile pe care le-ați achiziționat, direct pe computer, cand doriti, de câte ori doriți, atâta timp cât videoclipul este încă încărcat / disponibil în contul Modelului. 

Did this answer your question?