Skype Translator (Traducatorul Skype) este un instrument foarte util pentru comunicarea cu modelele noastre pe Skype, în limba dorită. In acest articol, veti afla cum se poate utiliza.

     1. Porniti Skype-ul, alegeți persoana cu care doriți să vorbiți, din lista de contacte și dati click stânga pe numele său. Apoi, click pe "Start Translator", ca în imaginea de mai jos.

      2. După aceea, in lista de contacte va fi creat un grup nou, care include persoana dvs. și celălalt participant (modelul).

     - Ambii puteți scrie în orice limbă dorită (spaniola, italiana, rusa, romana etc.)

     - Skype va traduce fiecare propoziție scrisă de model, în limba engleză. Dacă doriți să modificați limba tradusă, click pe butonul "Change language".

    De exemplu, să presupunem că sunteți un membruroman care vorbește limba romana și doriți să vedeți tot ceea ce scrie modelul, în limba romana. În acest caz, mergeti la setarile traducatorului, dati click pe "Change language" și selectați "Romana". Dupa aceea, fiecare propoziție pe care modelul o va scrie (în limba rusa, engleza, germana, sarba etc.) va fi tradusă în limba romana.

Did this answer your question?