În primul rând, vrem sa vă mulțumim pentru ca folositi serviciile SkyPrivate!

     După cum probabil ați observat deja, toate tranzacțiile pe care le-ați efectuat până acum la adăugarea de fonduri sunt deplin securizate. Pentru ca aceste tranzacții să fie efectuate, noi colaborăm cu entitati bancare și cu procesatori de plăți, care solicita efectuarea unui anumit proces de verificare la un moment dat. Procesul nostru de verificare este un proces de identificare la distanță in concordanta cu legislația, proiectat să respecte cele mai recente reglementări și legi bancare, precum și Legea Impotriva Spălării Banilor (Anti-Money Laundering Act - AML).

     Ce se va întâmpla defapt?

     Veți primi un mesaj cu o eroare în contul  SkyPrivate atunci când doriți să adăugați fonduri, cu cerinta de a contacta Departamentul de Suport, după cum puteți vedea în imaginea de mai jos:

    Ce va trebui facut?

     Nu vă faceți griji, nu este nimic complicat. Vom avea nevoie de 2 poze pentru a vă valida contul.

     1. O fotografie sau mai multe, dacă este cazul, a cardurilor de credit utilizate. Acoperiți primele 12 cifre ale numărului cardului. Vrem doar să vedem ultimele 4 cifre alaturi de numele scris pe card, ca în imaginea de mai jos:

    2. O fotografie cu buletinul/ permisul auto. Vă rugăm să acoperiți totul, cu excepția numelui și a datei de expirare, așa cum se arată în imaginea de mai jos:

    Cele două poze trebuie încărcate in contul SkyPrivate utilizând următorul link: 

    https://accounts.skyprivate.com/users/login/?retto=%2Fuser%2Fverify

    După ce încărcați fotografiile, vă rugăm să ne anunțați.

     Cum știți dacă / când a fost validat contul ?

     De obicei, procesul de verificare durează mai puțin de 48 de ore. Cu toate acestea, în cazuri speciale, procesul poate dura până la 7 zile. În timpul procesului de verificare, vă vom ține la curent prin trimiterea de e-mailuri, ori de câte ori avem informatii relevante.

     Cum să ne contactați?

     Scrieți-ne un e-mail la support@skyprivate.com

Did this answer your question?