Cum să blochezi un membru?
Pentru a bloca un membru, faceți clic pe pictograma Blocare din panoul dvs.
Rețineți că atunci când blocați un membru:
Conversația va fi ascunsă.
Membrul nu va mai putea să vă trimită mesaje sau să vă sune.
Membrul nu va mai vedea conversația ta.
Cum deblochezi un membru?
Pentru a debloca un membru, faceți clic pe a doua pictogramă din partea stângă a aplicației. Acolo veți vedea o listă cu toți membrii blocați, inclusiv momentul în care fiecare membru a fost blocat și opțiunea de a-l debloca.
După ce deblochezi un membru, conversația va fi restabilită și vei putea interacționa din nou cu acesta.



