Se poate schimba usernameu-ul (numele de utilizator) SkyPrivate pentru a fi la fel ca Skype ID-ul.

    Username SkyPrivate = Skype ID -> Variabila unica folosita de membrii pentru a adauga modelele pe Skype. A nu fi confundat cu numele de scena, care este numele public ales de modele, afișat in profile.
     Pentru a face acest lucru, in contul SkyPrivate mergeti la  Settings -> Account si dati click pe "Here", ca în imaginea de mai jos:

    Veți fi redirecționat către o altă secțiune (Services) în care trebuie să dați click pe "Edit", ca în imaginea de mai jos:

    Scrieti-va ID-ul de Skype și click pe "Save". Dacă username-ul completat este un Skype ID valid, cererea de modificare va fi aprobată automat în câteva secunde.
    Dacă ID-ul Skype nu este valid, un mesaj cu textul "pending" va apărea langa ID-ul de Skype scris. În acest caz, solicitarea de schimbare de username va fi examinată de administratorii SkyPrivate și veți primi un e-mail cu privire la această situatie în decurs de 48 de ore.

     * Dacă nu stiti ID-ul de Skype, puteți da click pe "Find Skype ID". Apoi, trebuie introdusa adresa de e-mail folosita pentru crearea contului de Skype (nu SkyPrivate).
După ce se introduce adresa de e-mail, Skype ID-ul asociat adresei de e-mail scrisa va aparea automat în casuta de Skype ID. Apoi, dati click pe butonul "Save".

     De asemenea, se poate vizita acest articol pentru a vedea mai multe metode de gasire a Skype ID-ului-->click aici.

Did this answer your question?