Acum puteți vinde videoclipuri direct din contul SkyPrivate, videoclipuri ce vor fi afișate în profilele modelelor și care vor fi disponibile membrilor noștri pentru cumpărare.
     Aici, vă vom arăta pașii care trebuie urmați:

    1. Logati-vă in contul SkyPrivate și mergeți la "Store -> Products". Acolo, veți putea încărca un videoclip de pe computer, dand click pe butonul "Browse file".

   2. După ce videoclipul pe care l-ați ales a fost încărcat, va trebui să setați câteva detalii:

    - Titlu - Un titlu pe care doriți să-l setați pentru videoclip

    - Descriere - o descriere a videoclipului, de maximum 200 de caractere

    - Preț - prețul - banii pe care doriți să-i taxați de la membru pentru vânzarea videoclipului

    - Thumbnail - puteți alege o imagine principală numită "thumbnail" pentru videoclipul ales

    - previzualizare video - alegeți o previzualizare video dacă doriți, de maximum 60 de secunde. Previzualizarea video va începe întotdeauna de la începutul clipului încărcat.

    - disponibilitatea videoclipului - setați disponibilitatea videoclipului -> ON (videoclipul va fi afișat în profil), OFF (videoclipul nu va fi afișat în profilul)

      3. După ce setați toate detaliile, dati click pe butonul "Publish video". Videoclipul va fi salvat în contul dvs, în aceeași secțiune "Store-> Products".

    4. După publicarea filmuletului, acesta va fi afișat pe profilul SkyPrivate, în tab-ul "Store".

    Numai membrii SkyPrivate vor putea să-l cumpere, doar cu banii din conturile acestora. Pentru a vedea procesul de cumpărare a unui videoclip din perspectiva membrilor, vă rugăm să vizitați acest articol.

     5. De fiecare dată când un membru va cumpără un videoclip prin intermediul funcției "Store", veți putea vedea achiziția in contul SkyPrivate la "Store-> Orders".

      cat si in sectiunea "History-->Payments".

    Note:

  • Membrii vor putea descărca videoclipurile pe care le-au cumpărat, direct pe computerele lor, ori de câte ori doresc, cand isi doresc, atât timp cât videoclipul este încă încărcat / disponibil în contul dvs.
  • Puteți șterge un videoclip pe care l-ați încărcat, oricând doriți, cu excepția cazului în care un membru a cumpărat videoclipul respectiv. Dacă un membru a cumpărat filmuletul, îl veți putea șterge după 48 de ore de la data cumpărării.
Did this answer your question?