Urmariti videoclipul de mai jos pentru a vedea cum puteți descărca și instala pluginul

    Deoarece plugin-ul SkyPrivate este software-ul principal folosit de modelele noastre pentru a câștiga bani, am creat acest articol pentru a descrie plugin-ul și funcțiile acestuia.

     1. După ce ați pornit computerul, deschideți plugin-ul dand dublu click pe iconita sa, de pe desktop. Așteptați cel puțin 10 secunde pentru a se deschide.

    2. Pentru a vă asigura că sunteți conectat in plugin, trebuie doar să vă uitați în partea dreaptă jos a desktop-ului, lângă ceas, la iconita plugin-ului, așa cum este afișat în imaginea de mai jos:

   3. Atâta timp cât sunteți conectat in plugin, veți apărea online pe site-ul nostru: https://profiles.skyprivate.com/. Membrii va pot vedea profilul și, dacă le va placea, vă vor adăuga pe Skype pentru a discuta și apoi pentru a vă apela.

    4. Plugin-ul taxeaza fiecare minut și secunda petrecuta într-un apel cu un membru SkyPrivate. Suma corespunzătoare câștigața in urma unui apel pe care l-ați avut cu un Membru va fi transferata automat în contul SkyPrivate.

    5. Pentru a câștiga bani, va trebui să răspundeți la apelurile primite pe Skype numai de la membrii SkyPrivate, identificati de catre plugin, ca în imaginea de mai jos:

    6. Odata ce acceptați apelul Skype de la membrul SkyPrivate, plugin-ul va începe taxarea, ca în imaginea de mai jos:

   7. După terminarea apelului, veți fi creditat cu suma corespunzatoare ($). Puteți vedea apelul, in cont, în secțiunea "History-->Calls".

    8. Când sunteți conectat în plugin și dati click pe numele unui membru în lista de contacte Skype, plugin-ul vă va oferi câteva informații despre acel membru, după cum puteți vedea în imaginea de mai jos:

    Rețineți că veți putea vedea detaliile membrilor numai după ce veți avea cel puțin un apel plătit cu acesta.


    9.
Puteti adauga o previzualizare video profilului, urmarind pasii din acest articol -> click

   
10.
Dacă doriți să nu mai apareti "Online" pe site-ul nostru, va trebui să va deconectati din plugil. Pentru asta, mergeți in partea dreaptă de jos a desktop-ului, dati click dreapta pe iconita și click pe "Exit".

    Pentru mai multe detalii despre ce trebuie să faceți pentru a avea profilul vizibil, accesați acest articol -> CLICK

Did this answer your question?