Dacă aveți suficienti bani în contul SkyPrivate, dar apelurile dvs. sunt respinse imediat ce apelați un model pe Skype, înseamnă că username-ul SkyPrivate nu este acelasi ca ID-ului de Skype, astfel că sistemul nostru nu vă recunoaște ca fiind membru SkyPrivate. Soluția la această problemă este să vă schimbați username-ul SkyPrivate pentru a fi exact la fel ca Skype ID-ul.

     Pasul 1 - Aflarea ID-ul de Skype

    Puteți afla ID-ul de Skype prin simpla logare în contul Skype și dand click pe nume, in stanga sus a ferestrei.

    ID-ul de Skype va fi afisat la "Skype Name"


     Pasul 2 - Schimbarea username-ului SkyPrivate

     
După ce ați găsit ID-ul de Skype, trebuie să vă schimbați username-ul SkyPrivate pentru a fi exact același ca ID-ul de Skype. Pentru a face acest lucru, mergeți in "Settings -> Account", la "Username. Click pe "Change".

     Introduceți ID-ul de Skype și dati click pe "Save changes".
     Dacă username-ul pe care l-ați scris este un ID de Skype valid, cererea de modificare va fi aprobată automat în câteva secunde.
     Dacă ID-ul Skype nu este valid, un mesaj cu textul "Pending" va apărea langa casuta respectiva. În acest caz, solicitarea va fi examinată de adminii SkyPrivate și veți primi un e-mail in aceasta privinta în termen de 48 de ore.

     Important!

  • Asigurați-vă că ID-ul de Skype există deja și că vă aparține!
  • După ce cererea de modificare a username-ului este aprobată, veți fi notificat prin e-mail și veți putea apela modele pe Skype.
Did this answer your question?